jom like :)

Wednesday, May 18, 2011

saye 'CINTA' awak , exam !


awak nampak tak tittle kat atas tu ? saye cintakan awak wahai encik exam ! ouhh . untok exam pertengahan ni mesti banyak yang down . terutama addmath . banyak gilerr soalan addmath ditinggalkan . aku hantar kertas kosong je . bagos kan aku ? cakap lah bagos . memang susah gilerr aku cakap . then cikgu addmath masok kelas , boleh plak dia cakap cam ni kat kteorang "kalau tak susah itu bukan exam namenye" . sabar jelah dengar ayat cikgu tu . haishh , menguji kesabaran betol . besok aku exam physic . dah lah soalan setara sebelom ni aku fail physic , agak-2 korang lah , pertengahan tahun aku macam mane ? dah-2 . aku malas nak pikir pasal exam sok . yang penting , aku perlu buat sepenuh daya aku okay :)




ehh korang , cube tengok gambar kat bawah ni . then bagi pendapat korang okay ?



hati i hancur sebab you . sampai hati you buat macam ni kat i :'(


bile kita bahagie bersame tersayang . senyum sampai ke telinga :)


cinta kite terlalu manis untuk dikatakan . semanis gula pasir dan semasam lemon :')


*sorry yang satu lagi tu tak nampak muke dia .
 please sayang . i tak suke tengok you sedih-2 . i sayang you sangat-2 tau :)


i sedih bile tengok you sedih . please sayang , i janji takkan buat you menangis lagi .


hancurrnye hati i seperti hancurnye harapan i padeyu . kenape you bagi harapan palsu pade  selama ni ? ape niat you sebenarnye ?

sekian itu saje untok tatapan anda semua buat kali ni . harap awak semua boleh lah bagi pendapat tentang drama bersiri botol itu tadi . itu saye yang buat sendiri tau . harap awak semua bagilah comment siket :)





sayang ariz sayang ariz . thank bace . like tau :)

cerita benar . kau like ? aku sayang kau . kau benci ? kau boleh berhenti bace blog ni . terima kasih lah sayang <3 <3 <3