jom like :)

Saturday, July 30, 2011

i love you :)


woahhh ! aku mula jatuh hati kepada muu . setelah kau kata cinta padaku .ooo . mengapa harus dia ? mengapa mengapa mengapa ?? ayat macam tension je . hehe , takdelah . sebenarnye kan , aku kan terminatkan dekat kan safee sali lah kan . wee wee , safee sali tuu . woot woot . aku sanggup like semua page dia semata2 nak amek gambar dia . gila tak gila tak ? alahh , aku amek takbanyak mane pon . dalam 10 keping pon cukup lah . tapi gambar yang aku amek bukanlah gambar dia pakai jersi bola semata2 . ade jugak gambar dia baru berkaraoke .dan yang same waktu dengan nye .. nak tengok ? ehh , boleh sangat .. kejap ehh . .. betol nie nak tengok ? betol nie ? serius ni ? takmaulah letak .. pandai2 koranglah cari sendiri . 


















nak aku letak jugak ke ? yelah2 aku letak . kejapp .






























takmaulah ,, nanti korang kebas . segan i .




























yelah aku letak . nah amek .





















hee ,, like like . muke dan semangat untok malaysia <3


gambar yang nie aku paling sukaa . comel je ouhh <3












aku suka tengok muka dia <3 sweet + hensem + kacak + macam2 lah . memang sesuai jadi calon menantu tapi sayangnye . dia dah kawen . aku sedih :(
frust sungguh aku macam nie . *amek garfu cocok mata*
dah macam kassim selamat nie . tuhan tolong nyatakan padanye . (lagu hafiz)






sayang ariz sayang ariz . thank bace . like tau :)

cerita benar . kau like ? aku sayang kau . kau benci ? kau boleh berhenti bace blog ni . terima kasih lah sayang <3 <3 <3