jom like :)

Thursday, September 22, 2011

OMG !


assalamualaikum ...


kom ape kombat bat ape batman man ape mentol tol ape tolak lak ape laksa sa ape satu tu ape tunang nang ape nangka ka ape kawan wan ape wan  tu three four five six seven eight nine ten ten ape tembak bak ape bak duit duit ape duit jepon pon ade pontianak nak ape nak makan penumbok ke kau ni ? banyak soalan pulak . cari pasal pulak dengan aku kan ?


okay fine ! kite dah lari tajuk . ehh , suke hatilah . ini blog aku bukan blog kau . hehe ,, gurau je lah . okay dtop . back to the topic .
kenape aku buat tajuk macam tu ? kenape kenape kenape ? hee , takde papelah . saje je nak bikin panas kat sini .


korang nak tau tak ? taknak tau ? taknak suda . tapi aku nak bagitau jugak. semalam aku pergi open house dekat putrajaya  tapi aku taktau kat bahagian mane . yang pasti tempat tu ramai lelaki - lelaki dan jejaka - jejaka tampan . *ehh , bukan same ke ?
mule2 sampai sane  , aku cari tandas dulu . sebab aku dah taktahan nak ehem2 .. tapi dalam tandas tu ade 2 orang lelaki yang sedang ehem2 (jangan pikir lainlah . dyeorang tengah basuh tangan) aku keluar balik tengok betol ke ni tandas perempuan . terperanjat jugak lah aku sebab tu kan tandas perempuan tapi ade lelaki kat dalam . risau jugak aku kot2 aku salah masok tandas . lepas aku dah ehem2  , aku keluar dan terus pergi ke tempat makan . macam2 jenis makanan yang disediakan . ade tembikai , nasi impit , lemang , rendang ayam , ayam goreng berempah , mee kuning , bihun rencah2 nye , dan makanan yang last sekali aku paling suke . iaitu sate . aku amek sate 6 cucuk (2 cucuk sate dging , 4 cucuk sate ayam) , lemang 2 potong , nasi impit , dengan ayam goreng seketul . aku makan banyak ? ehh , biarlah . lepas dah makan tu , aku pergi dudok kat bangku taman permainan (depan rumah dia ade taman permainan budak2 )sambil mengusha 2 orang jejaka tampan . haha . (aku gatal)


tengah sedap2 feeling sensorang , tetibe nampak pulak ade budak kecik ni nak main buaian tapi taksampai . so , aku ni kan baik hati (perasan)  dengan rela hatinye aku tolong budak tu . sambil2 , menghayunkan buaian tu , mate aku gatal pergi usha mamat tu (hensem gile) . dia hensem sangat . tergoda i . auww auww <3 <3 <3 ..
hehe ,, takselalu pon aku gatal macam ni . adoii , dyeorang pakai bomoh ape ni ? sampai aku tergila-gilakan dyeorang ni . tidakk ! aku takpercaye cinta . aku takpercaye cinta . aku tak percaye CINTA . (sorry , suare sumbang) ..


okay dah . biar aku sorang je feeling , korang takpayah join sekali . memandangkan lauk pon banyak lagi , jadi tuan rumah pon suroh lah ayah dengan mak aku amek sikit bawak balik rumah . mak aku suroh aku pergi kat keta dulu . sampai je kat kereta , adek bongsu aku ni mengade-ngade . dia nak pergi tandas pulak dah . aku suroh lah dia masok tandas tu sorang2 . tetibe aku pon rase nak pergi tandas lagi , dengan berat hatinye , aku pon pergi jelah . dan dan dan , korang tau tak ape yang aku nampak ? tau tak ? tau tak ? taktau senyap . den bolom habih cito lagi ni . OMG ! aku nampak sorang mamat hensem dalam tandas tu  . dia dah ehem2 . aku pon cakaplah dalam hati , " nasib baik dia dah habis ehem2 . kalau takkkk......." korang pandai2 lah sambung ayat tu  . aku terus takjadi nak masok , bile sampai kat kereta , tengok2 adek aku ade kat situ . hishh , rase bengang pulak tetibe .dia tak jumpe tandas rupenye .  dia pulak dah taktahan nak ehem2 , jadi aku terpakse lah pergi tandas tu semula . nasib baik lelaki tu dah keluar . hehe , dan aku balik dengan aman . aku sampai kat rumah pukul 11 malam .pergi pukul 8 balik pukul 11 .


so , sampai sini jelah post kali ni . harap korang paham ape yang aku cube sampaikan . peace no war :)





sayang ariz sayang ariz . thank bace . like tau :)

cerita benar . kau like ? aku sayang kau . kau benci ? kau boleh berhenti bace blog ni . terima kasih lah sayang <3 <3 <3