jom like :)

Monday, September 12, 2011

update update update ..


assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh .hai dan selamat sejahtera semua . disini saye ingin mengumumkan bahawe raye nak dekat habis ,tapi bak kate cikgu siti dorah , raye just sehari .


dahlame gile babeng aku tak update kan ? hehe , (bukan ade orang bace pon) maaf lah kengkawan semua . aku kesibukan . exam kan (konon) . hehe , takdelah . actually aku malas nak update , bukan ade orang nak jenguk pon . tapi this blog for my self not others(bajet pandai speaking)


okay , kite citer pasal raye . macam raye ? best ? banyak dapat duit raye tak ? raye kat mane ? sampai bile ? boleh share dengan aku tak duit raye korang tu ? (amekawayatakubebanyak) .. hee , tahun nie raye macam takraye je . takbesh . tapi kenkadang best lah jugak sebab still dapat duit raye walaupon dah besar (sikit) . 


okay , stop cite pasal raye . sekarang cite pasal exam pulak . macam mane exam ? untok ujian setare 2 aku , terok jugaklah (macamlah keputusan sebelom aku nie baik) . sangat terok okay . taktau macam mane nak hadapi SPM dengan keputusan macam nie . whatt ? SPM ?? ouhh no . 
takmau SPM . SPM , asal lah kau ade ?


okay . habis sudah cite ini . sampai ketemu lagi ya ?






sayang ariz sayang ariz . thank bace . like tau :)

cerita benar . kau like ? aku sayang kau . kau benci ? kau boleh berhenti bace blog ni . terima kasih lah sayang <3 <3 <3