jom like :)

Wednesday, October 26, 2011

rindu :')


assalamualaikum dan selamat sejahtera . saye nurfadzlina binti abdullah aka fafa hunafa (takde kena mengena name ) yang berusia 15 tahun nak masuk 16 dah . dah lame gile beta tak mengupdate blog ni kan ? kali ni nak jadi tuanku lah . beta tersangatlah busy sampai no time untok mengupdate status . #saje pakai bahase rojak . beta sibuk ingin menguruskan hal negara , rakyat dan orang rumah beta . huh ! penat tau dak . beta jugak ingin memberitahu kepade kamu semua , yang beta sekarang ni tengah final exam . so , wish me luck .


okay fine ! kite dah lari tajuk . rindu ? kenape tajuk rindu ? ape kena mengena ? rindu itu ialah satu perasaan yang dianugerahkan oleh Allah kepade setiap makhluknye yang bergelar manusia . setiap manusia pasti mempunyai perasaan rindu . takkire lah rindu kat mak , kat abah , kat mummy , kat daddy , kat mama , kat papa , boypreng , girlprenn , kawan2 dan sebagainye . sape yang takde perasaan rindu tu , pikir2 kan lah yang korang tu manusia atau ....... jadi setiap orang tidak mampu lari dari perasaan rindu . lebih baik rindu kepade Allah ye . disini saye ingin menceritakan bahawe saye sedang merndui anak orang .


orang pertame yang saye rindu ialah >>>>>>>>>>>>>>>>>>> mak saye ofcourse . sape lagi . adoyaii , apelah korang ni .


orang kedua >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> my late grandmother , i miss him so much <3


yang ni memang saye rindu kaw2 lah >> akak nureen salira . tadi saye bergayut dengan dia kat telepon . #jangan tanye macam mane aku bergayut okay . name dia nurin salira . berumur 18 tahun . masih belajar di dungun , terengganu . dia dah berpunya . #korang melepas . dia sangat cantik , baikhati , lemah lembut , sopan santun , sumpah aku suke dia wehh . aku bukan nak puji atau bodek dia . tapi kenyataan . dia ramai peminat woahh ! aku jeles aku jeles aku jeles . kalau nak bandingkan aku dengan dia . macam langit dan awan . jauh beza . dan korang nak tau tak ? aku ade amek pic dia . 16 keping gambar aku amek . hihi . suke hati aku lah . nak tengok ? jangan tenung lama2 tau . nanti terpikat , aku taktau .  dia pon taktau . tup2keluar cite ade orang terjun banggunan sebab gila bayang . hhi , layan ~

you like a princess . ily <3


my lebeli sista . ily <3


merah itu berani . ily <3


ohsemm , damn . i like it <3


puteri gunung ledang ? no , she more beautiful form puteri gunung ledang . ily <3


her sweet face . ily <3


damn . i'm jealous with you , baby . ily <3


hide and seek ? ily <3


the flowers are not as beautiful as you . ily <3


i love the way you are . ily <3


you make me crazy dear . oh , please help me . i love him so much . ily <3


just way you are . please love me . ily <3


i don't care about your wealth , i just want to know that you love me as much as i love you . ily <3


i love your smile . very sweet . more sweet than sugar . ily <3


i love your style . like a model . you are a model ? yes . ily <3


if i can marry you , i will be the person one who propose you to be my wife .

dah puas layan gambar dia ? banyak gile aku amek . jangan tenung lame2 , nanti angau sape yang susah ? kau sendiri lah .

okay , next . the person is >> akak syida . OMG ! i love love love love him so much bebeh <3 name dia nurshahidah . umur 17 tahun . spm woahh ! dia belajar di smk engku husain . dia sudah berpunye . korang lambat . hihi . dia seorang yang sangat cantik , baikhati , sopan santun , lemah lembut , sebab tu ramai yang suke kat dia. #aku jeles , kay fine . nak layan gambar dia tak ? aku amek 4 tapi satu lagi takboleh nak bukak . aku takberani nak amek bebanyak gambar dia . takut ouhh walaupon dia baik . jom layan ~

she look likes a chinesse girl right ? damn . im jealous with her . imy <3


she pretty right ? ohh , i'm proud to be her friend :D  imy <3


when i see your face , at there nothing could i would change . cause you were amazing .just the way you are . imy <3


saya sayang mereka berdua . mereka berdua ialah kakak terbaik saya . saya sayang mereka tapi taktau lah mereka sayang saya atau tidak . tapi chill je . watlek watpeace(aku tiru ayat kak yasmin redzuan) . maaf kak min , jangan marah ye . pinjam ayat sekejap .

so , good night peeps :D








sayang ariz sayang ariz . thank bace . like tau :)

cerita benar . kau like ? aku sayang kau . kau benci ? kau boleh berhenti bace blog ni . terima kasih lah sayang <3 <3 <3