jom like :)

Saturday, December 17, 2011

kerna dirimu begitu berharga :)


assalamualaikum guys :)

dah lame tak hupdate blog ni . rindu ini blog :)
actually nak citer pasal hafiz zainal .
sape dia ni ?
dia mamat hensem yang dah pikat hatiku .
 serius wehh . dia dah bawak lari hati aku jauh dari sini .
meh aku bagitau pasal dia .

nama penuh : muhd hafiz bin zainal <3
tarikh lahir : 1 julai 1992 (sesuai sangat dengan aku )
cita cita : dentist . kalau taktau dentist tu ape , pergi bukak kamus okay .
hobi : dia suka menyanyi . same macam aku . abang apiz , kite ade hobi yang same lah :)
korang boleh lawat blog dia --- > hafiz zainal :)
ataupon korang boleh like fanpage dia . almaklumlah , frindlist fb dia dah penuh . boleh like ---> hafiz zainal :)
ataupon korang boleh dengar dan lihat muka dan suarenye yang merdu itu di youtube channel dia --> hafiz zainal :)

korang boleh tengok gambar2 dia , sumpah comel . aku suke bile lelaki pakai baju melayu <3 suwitt gituu :)

















hensem kan dia ? gambar dia yang first tu telah melarikan hati aku . wahai abang hensem , pulangkan lah balik hati aku tu . nanti aku nak pakai hati ape ? tak kesian ke kat aku ni ? :(


sayang ariz sayang ariz . thank bace . like tau :)

cerita benar . kau like ? aku sayang kau . kau benci ? kau boleh berhenti bace blog ni . terima kasih lah sayang <3 <3 <3