jom like :)

Wednesday, June 5, 2013

kawan-kawan GM(GiatMara) ~ gegirl .



Hai .. Assalamualaikum :)

Entry yang ni , aku nak kenalkan kawan-kawan aku kat GM . Tapi aku kenalkan yang kursus masakan dan pramusaji jelah en . Kalau kenalkan semua , memang panjang gile lah entry ni . muehehe .. 
Okay , ini untuk kawan perempuan je tau . kawan lelaki kat entry lainlah pulak ye . haha .

First of all , inilah kawan yang paling paling paling baik aku kat GM ~



Nur Zalikha bt Mohd Zaini @ Kekyong GM :)


Marzieah Murtadha @ Mar GM :)




Nur Amirah bt Norsham @ Myra GM :)


Siti Nur Fadziellah bt Halim @ Dylla GM :)


Farahzatul Nazira Akma bt Roslan @ Farra GM :)
Dia yang paling HOT kat GM . dia lawa en ? tahu dahhh :p


Nur Diana bt Mohd Kamal (kanan) @ Didie Alias GM :)
cikgu GM panggil dia mak lenggang . hahaha , laka laka jee ~



Nur Izzatul Iman bt Zulkefli @ Iman GM :)
dia yang paling cute kat GM . budakbudak lelaki suke sangat kacau dia . haishhh --'


Nur Suliana bt Hamran (kanan) @ KakLia GM :)




Nur Diyanna bt Shahidi @ KakAyien GMCS
cikgu ella panggil dia kasut koyak , dan cikgu emy panggil dia KAKTON ..


Aku Sayang Hampa Semua .. korang yang terbaik :)




Kokngah dan Kekyong ~


saye dan Lokman ~


Iman dan Myra ~


kek yang saye buat . comel ennn ? hahaha --'


waktu kena denda bawak tongsampah keliling GM . malu siuttttt ~ --'


dyeorang berpakat nak pakai tudung tribal tu ~


Farah dan Dylla . dua dua budak HOT doe . cantik en dyeorang ? :)


4 gadis pingitan yang sungguh comel :)


Mase sambut 'hari raye' kat GM ^_^


Niiz Iman :)


budak budak GM semua kursus . tapi ade lagi sebenarnye . ni sikit je ~


Raya Raya Rayaaaaaaaa !~


Kekyong buat muke lak ennnn ? I miss you a lot dear :)


dia kawan FB saye .. kami berjumpe di GM ~ tak ku sangke , tak ku duga !

Itu saje .. Terima Kasih ^_^





sayang ariz sayang ariz . thank bace . like tau :)

cerita benar . kau like ? aku sayang kau . kau benci ? kau boleh berhenti bace blog ni . terima kasih lah sayang <3 <3 <3